Έχει ταινία στο 4

Μόλις αγόρασες καινούρια τηλεόραση. Πολύ μπροστά λες, ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις τηλεοράσεις. Τη βγάζεις λοιπόν από το κουτί και τη στηρίζεις στον τοίχο. Και χωρίς να χάσεις λεπτό βγάζεις το τηλεκοντρόλ από τη συσκευασία, τοποθετείς δυο μικρές μπαταρίες και ξεκινάς τη ρύθμιση των καναλιών. 'Εχουμε και λέμε:
Στο 1 η ΕΤ1
στο 2 η ΝΕΤ
στο 3 η ΕΤ3
στο 4 το MEGA
στο 5 ο ΑΝΤ1
στο 6 το STAR
στο 7 ο ALPHA
στο 8 ο SKAI
και ακολουθούν τα υπόλοιπα μικρά και μουσικά κανάλια.

Ωραία, πάει κι αυτό. Ώρα να τεστάρεις τις επιδόσεις της! Βάζεις ταινία, σβήνεις φώτα, πιάνεις μια μπύρα απ'το ψυγείο, απλώνεις και τα πόδια σου στο τραπεζάκι μπροστά σου και βυθίζεσαι. Όλα τόσο βιαστικά και μηχανικά που δεν προλαβαίνεις καν να συνειδητοποιήσεις πόσο προβλέψιμος έχεις γίνει. Αναρωτιέμαι τι θα μου απαντήσεις αν σε ρωτήσω γιατί προγραμμάτισες τα κανάλια με αυτή τη συγκεκριμένη σειρά. Που παρεμπιπτόντως είναι η ίδια σειρά που τα προγραμματίζει το 70% των κατοίκων του λενακοπεδίου Αττικής. Ίσως το ποσοστό να ναι και λίγο μικρότερο ή λίγο μεγαλύτερο, δε ξέρω, ο αριθμός βγήκε ψιλοτυχαία και με βάση τα δεδομένα σε σπίτια συγγενών και φίλων. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι το πιθανότερο είναι πως η απάντηση που θα λάβω είναι κάτι του τύπου "Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με οτιδήποτε" ή "δε μας χέζεις ρε Ιλιάνα με τα ψυχαναλυτικά σου". Και θα συνεχίσεις να βυθίζεσαι έχοντας στο 3 την ΕΤ3, παρόλο που ποτέ δεν έχεις παρακολουθήσει ντοκιμαντέρ στη ζωή σου.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Έχει ταινία στο 4

maria είπε...

χαχαχα, τώρα που το λες, έτσι έχουμε και εμείς τα κανάλια.
τι να σημαίνει άραγε,ψυχολογία του πλήθους ή σειρα προτίμησης?
μπα εγώ ερτ3 δεν βλέπω, παρόλο που μένω στη Θεσσαλονίκη, κάτι άλλο συμβαίνει.

this is my first attempt to type down thoughts είπε...

σταθερότητα, κανονικότητα, κάποιος ίσως να λεγε μαζοποίηση.

εγώ πάντα ανοίγω την TV πατώντας το 4. μόνο που συνήθως δεν έχει ταινία, έχει πρετεντέρη

άλλη συζήτηση αυτή βέβαια

Braindamaged είπε...

ακριβώς με αυτή τη σειρά έχω κι εγώ τα κανάλια και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο γίνεται η δουλειά. Αν και την τεστάρω με ταινία και όχι με πρόγραμμα τηλεόρασης. Αλλά ίδια ακριβώς σειρά; Φοβερό!

Από το Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.