Hotel

Κάπου πήρε το μάτι σου αυτή τη φωτογραφία. Αχ.


Boomerang
President
Royal
Waikiki
L'Etouale
Taj Majal
Safari
Fujiyama

Τα έβαλες με σειρά προτίμησης - δικής σου. 

Η πρώτη σφαγή γίνεται στη γραμμή εκκίνησης. Η απόκτηση του Boomerang είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Το ζάρι πρέπει πάση θυσία να δείξει δύο ή τέσσερα. Το έξι είναι η χειρότερη πιθανή πρώτη ζαριά. Κι επειδή εσύ είσαι τυχερός άνθρωπος φέρνεις συνήθως έξι. Γκοντ ντάμιτ, πάει το Boomerang, το ξενοδοχείο "λίγα δίνεις πολλά παίρνεις", με το γήπεδο τένις στην ταράτσα να σε κάνει κάθε φορά να αναρωτιέσαι τι κάνουν τα μπαλάκια που πέφτουν από κάτω.

Ντάξει, δεν πειράζει, έφυγες για President. Θα ιδρώσεις λίγο για να χτίσεις τα τέσσερα πανάκριβα κτίρια και τους εξωτερικούς χώρους, αλλά αν καταφέρεις να σπείρεις έξι κίτρινα σκαλάκια μπροστά, κανείς δε θα γλιτώσει το ξεβράκωμα.
-Γεια σας. Πόσες νύχτες θα μείνετε παρακαλώ στο υπέροχο ξενοδοχείο μας;
-Έξι.
-Έξι; 7.200!!! μουαχαχαχαχαχα, σατανικό γέλιο που αποκαλύπτει τα κενά που περιμένουν να υποδεχτούν τα καινούρια σου δόντια.

Επόμενος στόχος το Royal. Όχι ότι είναι από τα αγαπημένα σου, αλλά αν έχεις το President το θέλεις για να μη σου φάει ο αντίπαλος τις εισόδους. Όλα είναι θέμα στρατηγικής, χέσε το φουντωτό μαλλί και το μικρό μπόι, στο Hotel μεταμορφώνεσαι σε ένα μικρό τέρας.

Το Waikiki εσένα δε σου πολύ-αρέσει. Είναι πολύ κοντό και μίζερο για τα γούστα σου. Προτιμάς τα ψηλά, λουσάτα ξενοδοχεία, αρκεί να μην τα λένε Fujiyama. Σπάνια αγοράζεις το Waikiki, μονάχα όταν δεν έχεις άλλη επιλογή. Συνήθως το παίρνει η αδερφή σου, κι εσύ, περνώντας από εκεί, κάνεις απλά το σταυρό σου για να φέρεις έξι και να γλιτώσεις το φέσι.

L'Etouale. Κομσί-κομσά. Αρκετές είσοδοι σε διαφορετικές πλευρές, αλλά και αρκετοί τσακωμοί για το αν επιτρέπεται να βάλεις είσοδο πάνω στο ποτάμι. Η απάντηση είναι απλή, όταν το αγοράζεις εσύ, επιτρέπεται. Όταν το αγοράζει η αδερφή σου, όχι. Δίκαια πράγματα και δημοκρατικά. Αλλά το L'Etouale είναι πάντα δεύτερη επιλογή κι όταν τελικά το αγοράσεις, το President είχε ήδη προλάβει να βάλει εισόδους-φωτιά απέναντι. Με λίγα λόγια, φόλα.

Με το Taj Majal και το Safari βαριέσαι ν'ασχοληθείς. Αδιάφορα ξενοδοχεία, χωρίς ιδιαίτερα έσοδα. Σκέτο ξενέρωμα. Pass!

Και καταλήγεις στο Fujiyama. Αν έχει αγοράσει ποτέ κανείς το χρυσό ξενοδοχείο, να το πει τώρα να πέσει φατούρο. Η μεγαλύτερη απάτη στον κόσμο των ξενοδοχείων. Μπαίνει πελάτης, βάζει τα γέλια κι εσύ κοπανάς το κεφάλι σου στις χρυσές τζαμαρίες. Χαζή είσαι;

Αυτά με το Hotel. Ούτε που θυμάσαι πόσες φορές έχεις παίξει αυτό το παιχνίδι. Μακράν το αγαπημένο σου, δε βαρέθηκες ποτέ να βάζεις τις βάσεις και τα καπάκια στις φθαρμένες από τη χρήση όψεις των κτιρίων. Και να τα στήνεις ξανά και ξανά σε έναν φανταστικό κόσμο με πισίνες και γήπεδα τένις στις ταράτσες των δικών σου ξενοδοχείων. Των επιχειρήσεων Ιλιάνα Ιλινούσκαγια.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Από το Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.