24-09-12

Σήμερα το κεφάλι σου το αισθάνεσαι μεγαλύτερο απ'ότι συνήθως. Το περιεχόμενο πιέζει με μανία. Να βγει να πάει πού; "Στα τσακίδια" θα ήταν μια καλή απάντηση. Μπορείς να το ονομάσεις άγχος, πίεση ή πολύ απλά μαλακία στον εγκέφαλο. Άχρηστο περιεχόμενο, σου λέω. Και πολύ επίμονο. Παρόλα αυτά μπορείς απλά να το αγνοήσεις, γιατί το έχεις πλέον οικειοποιηθεί τόσο πολύ, που σχεδόν δε σε ενοχλεί πια. Μεγάλο ψέμα. Η αλήθεια είναι πως σε τρελαίνει, όχι τόσο η πίεση που σου ασκεί, όσο το γιατί έχει εγκατασταθεί στο κεφάλι σου. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή για πολύ συγκεκριμένο λόγο; Δεν τολμάς να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να δώσεις απάντηση. Παίζει να εκτοξευτεί και στο διάστημα αν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο.

Οι κρίσεις πανικού και η πίεση στο κεφάλι που τις ακολουθεί για μήνες είναι πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Αλλά έρχονται για να σου μάθουν κάτι πολύτιμο κι αν δεν το ανακαλύψεις για να δώσεις στην πίεση λόγο ύπαρξης, θα παραμείνει για πάντα μια μαλακία στον εγκέφαλο που θα αδυνατείς να κατανοήσεις. Κι όσο δεν κατανοείς, αυτή θα σε κυριεύει. Όχι επειδή δε σε αγαπάει, αλλά επειδή σε αγαπάει πολύ.
Σαν σήμερα γεννήθηκε μια πολύ μεγάλη αγάπη. Καμία σχέση με την πίεση στο κεφάλι σου. Εκείνη κατοικεί για χρόνια στην καρδιά σου.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.
Από το Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.